Maaşında kesintiye gitmeyen oyuncuların sözleşmesi feshedildi!
İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'da, maaşında kesintiye gitmeyi kabul etmeyen 8 oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Koronavirüsün futbol üzerindeki ekonomik etkileri de ortaya çıkmaya başladı. Futbolun durduğu İsviçre'de, kulüpler oyunculardan maaşlarında kesintiye gitmelerini isterken, Sion kulübünde flaş bir karar alındı.
Sion Başkanı Christian Constantin, oyunculara maaşlarını aylık 12 bin 350 frank seviyesine çekmelerini istedi ve 8 oyuncu bu talebi kabul etmedi. Bunun üzerine Sion'da bu oyuncuların sözleşmeleri feshedildi.
"OLAĞANÜSTÜ HALLERDE" İZİN VERİLİYOR
Pajtim Kasami, Alex Song, Ermir Lenjani, Xavier Kouassi, Seydou Doumbia, Mickaël Facchinetti, Christian Zock ve Birama Ndoye'nin yapılan teklifi kabul etmediği belirtilirken, İsviçre kanunlarının da "olağanüstü hallerde" böyle bir uygulamaya izin verdiği kaydedildi.
Djourou'nun menajeri Costa Bonato, kısa sürede böyle bir cevap vermelerinin muhtemel olmadığını belirtirken, "Böyle önemli bir konuda bu kadar kısa sürede cevap beklemek doğru değil. Sion'un yaptığı mantıksız. Bazı oyuncular hala cevap vermedi" ifadelerini kullandı.
İsviçre'de bu kararın ardından futbolcular birliğinin de bir bildiri yayınladığı ve kararın kabul edilemez olduğunu belirtitiği iletildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!
