Lyon Başkanı Aulas'tan Traore seferi!
Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Bertrand Traore için Lyon Başkanı Aulas, Londra'da görüşmeler yaptığını kabul etti.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın gündemindeki Bertrand Traore için Lyon harekete geçti. Lyon Başkanu Jean Michel-Aulas, 21 yaşındaki futbolcu için Londra'ya gitti.
Ajax'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Bertrand Traore için Chelsea ile görüşmeler yapan Lyon Başkanu Aulas, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"GÖRÜŞME YAPTIĞIMIZ DOĞRU"
Lacazette'in yüksek ihtimalle takımdan ayrılacak olması sebebiyle alternatif arayan Lyon'da başkan Aulas, "Chelsea ile transfer görüşmesi yaptığımız doğrudur. İyi gitti ve çok güzel karşılandık." ifadelerini kullandı.
TRAORE'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
Geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında açıklama yapan Traore, "Milli takımdan sonra biraz dinleneceğiz ve Chelsea'ye geri döneceğim. Kulübümle konuşacağız ve neler olacağını göreceğiz. Ajax'a gelme sebebim daha çok oynamak ve iyi işler yaparak Chelsea'ye dönmekti. Harika bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum ancak Chelsea'de kalmaya veya ayrılmaya ben karar veremiyorum. Geleceğimin ne olacağını göreceğim" şeklinde konuşmuştu.
Ajax ile 39 maça çıkan ve UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan 21 yaşındaki Traore, 13 gol attı ve 6 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!
























