Luyindama'ya tam imza atarken rapor şoku
Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan Kongolu stoper Christian Luyindama, Çin ekibi Cangzhou Mighty Lions ile anlaşma sağlarken sağlık kontrollerinden geçemedi.

Galatasaray'dan ayrılan Christian Luyindama, Çin'e transfer olması beklenirken sağlık kontrollerinden geçemedi.
Galatasaray ile sezon başında yollarını ayıran Kongolu savunma oyuncusu Luyindama, Çin takımı Cangzhou Mighty Lions ile anlaşma sağladı. Sağlık kontrolleri için Çin'e giden savunma oyuncusu sağlık kontrollerinden geçemedi. Transfer iptal edildi.
Çin ekibi Luyindama ile sözleşme imzalamaktan vazgeçtikten hemen sonra ise Zambiyalı Sunzu Stoppila'nın sözleşmesini uzatmayı tercih etti.
GALATASARAY 8 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ
Sarı kırmızılılar, 2018-2019 sezonunun devre arasında Luyindama'yı Standard Liege'den 3 milyon Euro karşılığında kiralık kadrosuna katmıştı. Luyindama'dan memnun kalan Galatasaray, 5 milyon Euro daha ödeyip oyuncunun bonservisini aldı.
YOLLAR KARŞILIKLI ANLAŞMAYLA AYRILDI
Galatasaray'da 2 sezon daha oynayan Luyindama, 2021-22 sezonunun devre arasında Al-Taawooun'a kiralandı. Demokratik Kongolu oyuncu 2022-2023 sezonunda ise Antalyaspor'da kiralık forma giydi.
Bu sezon başında Galatasaray'a dönen Luyindama tesislerde bireysel antrenman yapıyordu. 30 Haziran 2024'te sözleşmesi bitecek Luyindama, kulüpten ayrıldı. Kongolu oyuncu hala serbest konumda.
Galatasaray formasıyla toplam 79 maçta boy gösteren Luyindama, 6199 dakika sahada kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
