Lukas Podolski'ye teklif yağıyor
G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in 'satılık değil' dediği Lukas Podolski'ye Çin'in ardından Premier Lig'den de bir takımın teklif yaptığı belirtildi.
Takvim

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in 'satılık değil' dediği Lukas Podolski'ye Çin'in ardından Premier Lig'den de bir takımın teklif yaptığı belirtildi.
Tecrübeli oyuncunun, kararını Avrupa Şampiyonası sonrası vermesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların, Özbek'in açıklamasına rağmen iyi bir bonservis bedeli teklif edilirse Lukas'a izin vereceği belirtiliyor.
PODOLSKİ'NİN 4'TE 4 HAYALİ 2. TURA KALDI
Lukas Podolski, Euro 2016 grup maçlarında süre alamadı. 31 yaşındaki Panzer; Ukrayna, Polonya ve Kuzey İrlanda karşılaşmalarında hocası Löw tarafından kulübede bekletildi. Son 16 turunda Slovakya ile eşleşen Almanya'da, Podolski süre alırsa son 4 Avrupa Şampiyonası'nda oynamış olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
