Lukas Podolski'den Galatasaray paylaşımı
Antalyaspor'la olan sözleşmesi sona eren ve Türkiye'den ayrılması beklenen Alman yıldız Lukas Podolski, eski takımı Galatasaray'la ilgili olarak bir paylaşımda bulundu.
Ülkemizde 2015-17 yılları arasında Galatasaray forması giyen, performansı ve saha dışındaki tavrıyla sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Lukas Podolski, sosyal medya hesabından eski kulübüyle ilgili bir paylaşım yaptı.
Sarı kırmızılı kulüpte çok güzel anıları olduğunu belirten Podolski, yaptığı paylaşımda, "Altı yıl önce bugün Türkiye'nin en büyük kulübüne katılarak 'Aslan' oldum. Burada bana gösterilen sevgiyi hayatımın sonuna kadar hissetmeye devam edeceğim. Bu tüm güzel anılar için hepinize teşekkür ederim, Galatasaray!" ifadelerine yer verdi.
Sarı kırmızılı takımda 75 maçta görev alan Podolski, 34 gol atıp 18 de asist yaparak başarılı bir performans ortaya koydu.
Kariyerinde Bayern Münih, Arsenal, Inter gibi dev kulüplerde forma giyen 36 yaşındaki golcü, Türkiye'de sarı kırmızılı takımla kupa ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"



























