Lucescu'dan flaş G.Saray açıklaması
Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetksk'te kalacağını açıklayan Mircea Lucescu, Galatasaray'ımız hakkında konuştu.

Galatasarayımız'da Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından teknik direktörlük için adı geçen Mircea Lucescu, açıklamalarda bulundu.
Shakhtar Donetksk'i yarı yolda bırakmak istemediği için Galatasarayımızın teklifini kabul etmediğini ifade eden Rumen teknik adam, "Gerçekten benim için çok önemli bir karardı. Shakthar Donetsk, çok zor bir dönemden geçiyor. Donetsk'te bir kargaşa yaşanıyor, bu zor anda takımı bırakıp kaçmak benim vicdanıma sığmaz. 10 yılda büyük bir takım oluşturduk. Bu takıma büyük emek verdim. Shakhtar benim evladım gibi. Onu bırakamazdım. Akademiden yetişen birçok genç yeteneği takıma kazandırmayı planlıyorum" ifadelerini kullandı.
Shakhtar Donetsk'in Ukrayna futboluna büyük katkıları olduğunun altını çizen Lucescu, takımın dağılmaması için her türlü çabayı göstereceğini belirtti.
Avrupa'nın en iyi antrenman tesislerine sahip olduklarını söyleyen 69 yaşındaki teknik adam, "Maçları gidip başka bir şehirde 500 kişinin önünde oynamak istemiyoruz. Donetsk'de Donbass Arena'da bizi seven on binlerce taraftarın önünde mücadele etmek en büyük arzumuz. Umarım önümüzdeki birkaç ay içinde bu çatışmalar son bulur ve maçlarımızı kendi evimizde oynarız" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
