Lucescu neden reddetti?
Galatasarayımızın yaptığı teklifi sürpriz bir şekilde reddeden Mircea Lucescu, kararının sebeplerini verdiği özel röportajda anlattı.
Webaslan Dış Haberler
Ukrayna'da 10 yıllık bir başarı öyküsü yazdığını belirten Lucescu, "Ben bir Romenim ve bu dünyada, zorluklar yaşanan bir yerden ayrılan bir Romanya vatandaşı olacağını sanmıyorum. Burada 10 yıl başarılarla geçti, şampiyonluklar kazandık. Bu yıl daha da zor olacak. Ancak burada ben çok iyi insanlarla karşılaştım" ifadelerini kullandı.
"G.SARAY İLE 3 YIL İMZALAYABİLİRDİM AMA..."
Galatasaray'ın 3 yıllık teklifini kabul etmediğini söyleyen tecrübeli antrenör, "Ayrılmak kolayı seçmek olurdu. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayabilirdim ve bu benim son kontratım olurdu. Ancak burada bir yıl daha kalmayı ve sözleşmemi profesyonel bir şekilde tamamlamayı seçtim. Takımın da aynı seviyede kalması için mücadele edeceğim" diye konuştu.
Galatasaray'ın Mircea Lucescu'ya 3 yıllık, 5 milyon euroluk bir teklif sunduğu kaydedilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi


























