Lucas Leiva'ya özel bonus
Galatasaray, yıllık 2.7 milyon Euro karşılığı anlaştığı Lucas Leiva'yı 30 maçı kapsayan 400 bin Euro'luk bonusla ekstra motive edecek
Lucas Leiva ve kulübü Liverpool ile anlaşmaya varan Galatasaray'ın Brezilyalı ön liberoyu salı günü İstanbul'a getireceği iddia edilmişti.
Ancak Liverpool'un ABD kampı yeni bittiği için bu gerçekleşmedi. Bugün takımla birlikte İngiltere'ye dönecek olan Lucas Leiva eşyalarını toplayacak. 29 yaşındaki Lucas Leiva'nın perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
ÖNCE ONAY SONRA İMZA
Liverpool'un ABD kampında sakatlanan Leiva gelir gelmez sağlık kontrolünden geçirilecek. Sağlık heyeti onay verirse sözleşme imzalanacak. Yıllık 2.7 milyon Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ücrete el sıkışılan Leiva'nın sözleşmesine 30 maçı kapsayan 400 bin Euro'luk bonus koyulacağı öğrenildi.
PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR
Liverpool'un ABD kampına katılan ancak hazırlık karşılaşmasında sakatlandığı için bir süredir antrenmanlara çıkamayan Lucas Leiva, bugün takım ile birlikte İngiltere'ye dönüyor. Brezilyalı futbolcu, biraz dinlendikten sonra soluğu İstanbul'da alacak.
Perşembe günü İstanbul'a ayak basması beklenen Leiva, kapsamlı sağlık kontrollerini geçtiği takdirde Galatasaray ile resmi mukavele imzalayacak. Geride kalan sezon Liverpool formasını 40 kez giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2 bin 770 dakika sahada kalırken, bir asist yaptı ve 9 kez sarı kart gördü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!






















