Lucas Leiva: "Zor ama Galatasaray'ı yenmek istiyoruz
Lazio'nun deneyimli oyuncusu Lucas Leiva, Galatasaray maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
Fotoğraf : EPA
Lazio'nun deneyimli orta saha oyuncusu Lucas Leiva, Galatasaray'a karşı oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçıyla ilgili konuştu.
Brezilyalı Lucas Leiva yaptığı açıklamada, Milan maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirtti.
Leiva açıklamasında, "Türkiye'de oynamak güzel olacak. Tutkulu taraftarları olduğunu biliyoruz. Avrupa Ligi bizim önemsediğimiz bir turnuva ve bu maça iyi hazırlanacağız. Milan maçından sonra hazırlanmak için 3 günümüz olacak. Zor olsa da kazanarak gruba iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!
























