Löw'den Türkiye sözleri!..

Galatasarayımzıın teknik direktör adayları arasında yer alan Joachim Löw, takımımız ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. O sözler!  

Fanatik
Löw'den Türkiye sözleri!..
Adı Galatasaray'ımız ile anılan teknik direktör adaylarından Joachim Löw, Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili ilk ve en önemli mesajlarını gönderdi. 54 yaşındaki çalıştırıcı yakın çevresiyle sık sık Cim Bom'un kendisine sunduğu teklifi analiz ediyor. Alman hocanın Galatasaray hakkındaki son görüşü şöyle:

"Türkiye'den ayrılalı çok uzun zaman oldu. Fenerbahçe ve Adana'da çalışmıştım. Türkiye'de taraftarların futbola ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum. Büyük bir gelişim kaydettiler, Avrupa'da var olmaya çalışıyorlar. Ligi yakından takip ediyorum. Arena'da Galatasaray'ı izledim. Müthiş bir stat yapmışlar ve aynı mükemmellikte bir taraftara sahipler. Sürekli oyunun içindeler ve gürültü asla azalmıyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde önemli sonuçlar aldığını biliyorum. Her sene Şampiyonlar Ligi'ne katılan büyük bir takım. Aynı zamanda Galatasaray çok büyük bir marka. Önemli oyuncuları kolayca takıma getirebiliyorlar."

2 gerekçeyle masaya oturmuyor

Bu düşüncesine karşın Löw, Galatasaray'ın başına geçip geçmeme konusuyla ilgili olarak olumlu ya da olumsuz bir şey söylemiyor. Bunun için de tecrübeli antrenörün 2 gerekçeyi öne sürdüğü öğrenildi. Bunlardan biri, Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda çok iyi bir hava yakalaması ve her türlü transfer söylentisinin takıma olumsuz yansıma ihtimali. Diğeri ise milli takımla kısa bir süre önce sözleşme yenileyen Löw'ün, Almanya Futbol Federasyonu ile Galatasaray'ın karşı karşıya gelerek kurumların zarar görmesi. Joachim Löw bu nedenle takımı turnuvadan ayrılmadan önce hiçbir kulüple masaya oturmak istemiyor.

13 Temmuz'a kadar yolu var!

Gruplardan çıktıktan sonra ikinci turda Cezayir'le eşleşen Almanya Milli Takımı, rakibini uzatma devresinde mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. İspanya, İtalya, İngiltere gibi devlerin veda ettiği turnuvanın favorilerinden olan Almanya'nın, 13 Temmuz'daki finale kadar yola devam etme ihtimali bulunuyor. Dolayısıyla Löw'ün 2 hafta daha kapsama alanı dışında kalacağı tahmin ediliyor. Ancak çeyrek finalde Fransa ile eşleşen Panzerler'in elenme ihtimali bulunuyor. Bu durumda Almanya Futbol Federasyonu, Löw'le yolları ayırabilir ve Galatasaray açısından görüntü bir anda değişebilir.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler