Lorik Cana'dan milli takıma veda
Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Lorik Cana, milli takımı bıraktığını açıkladı.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Arnavutluk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden olan ve bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Lorik Cana milli takımı bıraktı.
Son olarak forma giydiği Fransız temsilcisi Nantes'ten ayrılan ve henüz bir kulüple anlaşmayan Lorik Cana, sosyal medya üzerinden milli takımı bıraktığını açıkladı.
33 yaşındaki Arnavut oyuncu yaptığı açıklamada ''Milli takımı bırakmam için doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Halkımı ve ülkemi bu süre boyunca temsil ettiğim için gurur duyuyorum'' ifadelerini kullandı.
Cana bir sakatlık süreci yaşadığını ve bu nedenle yazın gelen bütün teklifleri reddettiğini ''14 yıldır futbolun içerisindeyim. Sakatlığımı geçirmem için zamana ihtiyacım var. Bu nedenle gelen tüm teklifleri reddetme kararı aldım. Tekrar eski halime geldiğimde umarım yeni bir projeyle devam ederim'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























