Londra'da ilk buluşma gerçekleşti
Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Kolarov'un temsilcilerinden Giorgio de Giorgis ve Mancini'nin menajeri Muzzi Ozcan Londra'da biraraya geldi.
Webaslan Dış Haberler
Roberto Mancini'nin Türkiye'ye gelmesinde en etkili isimlerin başında gelen menajer Muzzi Ozcan, Londra'da Aleksandar Kolarov'un temsilcilerinden Giorgio de Giorgis ile bir araya geldi.
Manchester City'den ayrılmaya sıcak bakan ve yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın sol bek adayları arasında ilk sırada yer alan Aleksandar Kolarov için Galatasaray'ın yaklaşık 5 milyon poundluk bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çaldığı belirtildi.
İngiliz basınının ortaya çıkardığı Muzzi Ozcan- Giorgio de Giorgis görüşmesinin yanı sıra Kolarov için Juventus'un da devrede olduğu belirtilirken, Sırp oyuncunun Roberto Mancini faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı takıma daha yakın olduğunun altı çizildi.
Mancini, Kolarov ile birlikte Manchester City'de 3 sezon birlikte çalışırken, Sırp oyuncu bu dönemde Mancini'nin en fazla forma verdiği isimler arasında yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

Milan'da Nkunku için 40 milyon euro

Anthony Gordon için transfer yanıtı!

Real Madrid'de köstebek aranıyor!

Hull City için kader gecesi!

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!



























