Lokomotiv karıştı, koltuğu sallanıyor
Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 yenildikten sonra ligde Zenit karşısında da ağır bir yenilgi alan Lokomotiv Moskova'da Yuri Semin için tehlike çanları çalıyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakiplerinden Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Yuri Semin için tehlike çanları çalmaya başladı.
Hafta arasında Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray'a İstanbul'da 3-0 mağlup olan Lokomotiv Moskova, Rusya Ligi'nde de Zenit'e karşı ağır bir yenilgi aldı.
Rusya'nın son şampiyonu Lokomotiv'in Galatasaray'dan sonra Zenit'e karşı aldığı 5-3'lük yenilgi sonrasında, Yuri Semin ile ilgili soruları başkan Ilya Gerkus yanıtsız bıraktı. Lokomotiv Başkanı Ilya Gerkus, kendisine yöneltilen ''Yuri Semin, Lokomotiv Moskova'daki görevine devam edecek mi?'' şeklindeki soruya ''Yorum yok'' yanıtını verdi.
Rus basınına yansıyan haberlerde de, başkan Ilya Gerkus'un artık Yuri Semin'in arkasında durmakta zorlandığını ve bu sezon oynadığı 10 resmi maçta sadece 2 kez kazanan Lokomotiv'de değişikliğin çok yakın olduğu belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Manchester City'de büyük değişim: Guardiola yerine Maresca

İspanya Fermin Lopez üzüntüsü: Dünya Kupası'nı kaçıracak























