Lionel Carole: ''Çok mutsuz oldum...''
Galatasaray'ın kiralık olarak İspanya La Liga takımı Sevilla'ya gönderdiği Fransız sol bek Lionel Carole, basına tanıtıldığı imza töreninde açıklamalarda bulundu.
Lionel Carole'dan Sevilla açıklamaları! Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu Sevilla'ya kiralanan Fransız sol bek Lionel Carole, basına tanıtıldı.
Basın toplantısında konuşan Carole, ''Sevilla benim için harika bir kulüp. Kariyerimde oynadığım en iyi takım. Burada olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum. İspanyolcam için üzgünüm ama çalışıyorum'' sözlerini kullandı.
''MODERN BİR BEKİM''
Galatasaray'ın transfer ettiği Mariano'dan boşalan 3 numaralı formayı giyecek olan Carole, ''Umarım Sevilla için önemli bir oyuncu olurum. Kendimden bahsetmek çok zor. Ne diyebilirim ki atak ve defans yapmayı seviyorum. Modern bir bekim'' dedi.
''ÇOK ÜZÜLDÜM...''
Son olarak Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadığı için üzgün olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, ''Çok mutsuz oldum. Ancak olan oldu ve şimdi takıma maksimum katkıda bulunmak istiyorum'' şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

























