Leverkusen'in tarihi serisi bitmiyor! 90+7'de attılar
Almanya'da şampiyonluğunu ilan eden Leverkusen, Dortmund'a kaybetmek üzereyken 90+7'de golü buldu ve namağlup serisini sürdürdü.
Almanya Ligi'nde şampiyonluğunu garantileyen Bayer Leverkusen, 30. hafta maçında Borussia Dortmund'a konuk oldu. Signal Iduna Park'taki mücadele 1-1 sona erdi.
Xabi Alonso yönetiminde 45 resmi maçta bileği bükülmeyen Leverkusen, 38 galibiyet ve 7 beraberlik aldı. Bu tarihi seri Dortmund deplasmanında da bitmedi.
Dortmund'un golünü 81. dakikada Niclas Füllkrug kaydetti. Leverkusen'in golü 90+7. dakikada Josip Stanisic'ten geldi.
Ev sahibi Dortmund'da milli futbolcumuz Salih Özcan, 83. dakikada Julian Brandt'ın yerine oyuna girdi.
Leverkusen'de 83. dakikada oyuna giren Victor Boniface, 88. dakikada kırmızı kart gördü.
Bu beraberliğin ardından Dortmund puanını 57 yaptı ve haftayı beşinci sırada kapattı. Leverkusen puanını 80 yaptı.
Almanya Ligi'nde gelecek hafta Borussia Dortmund, Leipzig'e konuk olacak. Bayer Leverkusen, Stuttgart'ı ağırlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe, 3 puanı 2 golle aldı!

Juventus'a Kenan Yıldız şoku!

Senne Lammens: "Uzun süre kalmak istiyorum"

Toni Kroos'tan Arda Güler övgüsü!

Barcelona'ya yeni golcü: Joaquin Panichelli

Hakan Çalhanoğlu manşetlerde: "Maçın kaderini değiştiren lider"

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

Otobüs şoförlüğünden La Liga'da teknik direktörlüğe: Manolo!

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!
























