Levent Tüzemen: "Icardi, Galatasaray'a çok yakın"
LEVENT TÜZEMEN'DEN YORUMLAR
Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi.

"BİR SÜREÇ GEREKECEK"
G.Saray'ın istediği oyuncuları İstanbul'a getirmek için bir süreç gerekecek. Çünkü Avrupa'da birçok takım henüz kadrolarını netleştirmedi. Dolayısı ile piyasa çok yüksek. Erden Timur; Oliveira, Torreira, İcardi transferlerindeki gibi fırsatları kovalıyor, Avrupa'yı arşınlıyor, listelerindeki oyuncuları ikna etme turlarını sürdürüyor. Okan Buruk özellikle yeni sezon planlamasını İcardi'ye göre yaptığını söyledi.

"ICARDI'DE SONA DOĞRU"
Arjantinli oyuncu paradan çok, mutlu olacağı bir takıma gitmek istiyor. Öncelikle Galatasaray! Icardi ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde bir basamak kaldı. Yönetim ya o basamağı çıkacak ya da Icardi o basamağa gelecek. Gelinen nokta şöyle; Galatasaray 8 milyon euro veriyor, Icardi 10 milyon euro istiyor. Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımının iki yıllığına 40 milyon euro verdiği konusunda ben ciddi bir kaynağa ulaşmadım. Galatasaray yönetimi, Icardi ile bir noktaya gelmeye çok yakın ve anlaşma olursa 3+1 yıl için imza atılacak.

"ASTRONOMİK TEKLİF GELMEZSE GİDEMEZLER"
Nelsson, Boey ve Zaniolo'nun durumu belirsiz. Okan hoca kalacaklar diyor. Sizin düşünceniz ne olur? Bu üç oyuncu da Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncuları. Şu anda Galatasaray'a istenilen rakamlar doğrultusunda bir talep gelmedi.

"AVRUPA'DA BAŞARI İSTİYORLAR"


PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
