Levent Tüzemen: "36 yıldır böyle Galatasaray izlemedim"
Galatasaray'ın PSV karşısında aldığı 5-1'lik yenilginin ardından Levent Tüzemen değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın PSV karşısında aldığı 5-1'lik yenilginin ardından Levent Tüzemen değerlendirmelerde bulundu ve 36 yıldır böyle bir Galatasaray izlemediğini ifade etti.
MÜCADELE, KALİTEDEN YOKSUN
Atletik oyunculardan kurulu PSV'ye karşı Galatasaray takım olarak hantal kaldı. Galatasaray'ın fizik gücü, oyuncuların aklı ve çabukluğu maalesef PSV ile mücadele edecek kaliteden çok uzaktı.
36 YILDIR BÖYLESİNİ İZLEMEDİM
1985 yılından bu yana Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı tüm maçların çoğunu canlı olarak izledim. Gördüğüm en etkisiz, en silik, en güçsüz, en ağır ve pozisyon bilgisi en zayıf Galatasaray'ına tanık oldum.
MUTLAKA TRANSFER OLACAKTIR AMA..
Mutlaka oyuncu takviyeleri yapılacaktır. PSV kadrosu rol model olmalı ve transferde atletik oyuncular tercih edilmelidir. 1996-2000 takımı akıllı, zeki, çabuk düşünen, becerikli ve atletikti. Muslera'nın yediği goller hatalıydı. Ama taç atışını Ömer'in Marcao'yu kullanması ve onunda baskı altındaki Muslera'ya pas atması daha büyük hataydı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

Stuttgart'tan Türkiye'ye tepki: Atakan Karazor

Pinamonti: "Icardi beni yanına aldı"

Manchester United'da Casemiro kararı

Ciro Immobile'ye kötü haber: Futbol okuluna mühür!

Marco van Basten'den Van Dijk'a liderlik eleştirisi!

Real Madrid'e bir Türk daha: Hedef Kenan Yıldız!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e Mesut Özil benzetmesi

Real Madrid'den Vinicius Jr. kararı!

Eintracht Frankfurt'ta ayrılık çanları çalıyor: Batshuayi!
