Levent Nazifoğlu'ndan ayrılık açıklaması...
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu sarı-kırmızılı takımla ilgili flaş açıklamalar yaptı. İşte o sözler...
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetici Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemindeki konularla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.
"TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Sarı-kırmızılı takımda değişiklikler yapmak istediklerini söyleyen Levent Nazifoğlu, "Uzun süreli bir kadro kurmak için uğraşıyoruz. Belli bir süre oynayan takımlarda değişiklik yapılması gerekiyor. Geçen sene yapılmalıydı, bu seneye kaldı. Takımı gençleştiriyoruz" dedi.
"PODOLSKİ AYRILMAK İSTİYOR"
Lukas Podolski'nin ayrılmak istediğini söyleyen Levent Nazifoğlu, "Podolski bizim değerli oyuncumuz. Türkiye'deki son olaylardan sonra ailesi buradan ayrıldı. Podolski de çok mutlu değil. Konuşuyoruz ama böyle bir problem var. Bunu zamana yaymaya çalışıyoruz" diye konuştu.
"JOSUE MUTSUZSA HEMEN GİTSİN"
Josue'nin mutsuz olduğu iddialarına yanıt veren sarı-kırmızılı yönetici, "Josue'nin bir hakkı yok. Mutlu değilse gidebilir. Ben mutlu olmadığına dair bir şey bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi veren Nazifoğlu, "Transfer için elimizden geleni yapıyoruz. Birşeyler olacak gibi görünüyor" açıklamasını yaptı.
"OSMANLISPOR'DAN PINTO İLE İLGİLENMİYORUZ"
Tiago Pinto hakkında net konuşan Levent Nazifoğlu, "Osmanlıspor'dan Tiago Pinto için bir girişimimiz olmadı" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

Galatasaray'a karşı Rio Ngumoha sürprizi!

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise























