Leto'ya şartlı onay!
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Sebastian Leto hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı.
Webaslan ve DHA
Shaqiri'nin transferinden vazgeçen Sarı kırmızılı kulüp bu kez Panathinaikos'un başarılı oyuncusu Leto'yu gündemine aldı.
DHA'nın haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim yardımcısı Hasan Şaş'ı, Leto'yu izlemek için görevlendirdi. Çünkü Panathinaikos Kulübü Leto için 8 miyon Euro bonservis bedeli istiyordu. Leto'yu izlemek için Atina'ya giden Hasan Şaş, Panathinaikos'un Levadiakos maçını izledi. Leto karşılaşmada 90 dakika oynadı ve Şaş dikkatle bu oyuncuyu izledi.
Leto için öncelikle olumlu izlenimler edinen Hasan Şaş, ancak Panathinaikos'un istediği 8 milyon Euro'nun çok fazla olduğunu raporuna yazdı. Hasan Şaş, Leto'nun 2-3 milyon Euro arasında bir fiyata verilmesi halinde bu dönemde transferinin mümkün olabileceğini bildirdi. Ancak kriz içindeki Panathinaikos'un, Shaqiri için 10 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray'ın durumundan istifade ederek Leto için 8 milyon Euro'da ısrar etmesi, bu transferin de gerçekleşme şansını hayli azalttı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti




























