Leroy Sane için Türkiye ihtimali güçlendi!
LEROY SANE GELİŞMESİ
Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Leroy Sane ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

GALATASARAY TEKLİF YAPTI
Galatasaray, Alman yıldızla temasa geçmiş ve teklifini sunmuştu. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Leroy Sane için masadaki tek seçenek Galatasaray değil.

F.BAHÇE DE TEKLİF YAPTI
Fenerbahçe'nin de Sane'ye teklifinin olduğu ve 29 yaşındaki futbolcunun transferi için ısrarcı olduğu yazıldı.

G.SARAY VE F.BAHÇE ÖNDE
Sane'ye İngiltere'den de Arsenal ve Tottenham'ın ilgi duyduğu ancak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, teklifleriyle transfer yarışını önde götürdüğü öne sürüldü.

BAYERN İLE DE TEMASTA
Sane, sözleşmesinin bittiği Bayern Münih ile de yeni kontrat için temaslarına devam ediyor.

SANE'YE TEKLİFLER
Öte yandan Sane ile ilgili İngiliz basınında çıkan haberlerin ardından Bild de Alman yıldız için yeni gelişmeyi duyurdu. Bild'de yer alan habere göre, Fenerbahçe, Sane'ye 14-15 milyon euro'luk bir teklif yaptı ve Galatasaray'ı geride bıraktı. Galatasaray'ın 29 yaşındaki futbolcuya teklifinin net 10 milyon euro olduğu yazıldı.

SEZON PERFORMANSI
Bayern Münih ile geçen sezon 45 maça çıkan Leroy Sane, 13 gol attı ve 6 asist yaptı.


Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!

Granit Xhaka'dan geleceği için açıklama!

Atalanta, Ivan Juric'i göreve getirdi!

Ange Postecoglou dönemi sona erdi!

Luis Enrique'nin istediği Türk yıldız
