Leroy Sane, Almanları kıskandırdı

Almanya'nın önemli yayın organı Bild, Galatasaray'ın yeni yıldızı Leroy Sane'nin Galatasaray açıklamalarını manşetine taşıdı.  

Takvim
Leroy Sane, Almanları kıskandırdı
Fotoğraf : AA

Yeni sezon hazırlıkları süren Galatasaray'da yeni transfer Leroy Sane göz dolduruyor.

Yıldız futbolcunun, "RAMS Park'ta sahaya çıktım ve kariyerimde böyle bir şey yaşamadım. Taraftarın tutkusu bana futbolu hatırlattı" sözleri Almanya'da tepki aldı.

Almanya'nın önemli yayın organı Bild, Leroy Sane'yi manşetine taşıdı. Bayern Münih'ten transfer edilen futbolcu için Victor Osimhen'le birlikte geçtiğimiz cumartesi günü RAMS Park'ta imza töreni vardı.

Hem törende hem de sonrasındaki Lazio ile oynanan hazırlık maçında Sane'ye ilgi büyüktü. Bild futbolcunun yaşadıklarıyla ilgili görüşlerine başvururken, "Taraftarların tezahüratlarından çok etkilendim. Bu stadyumda oynarken hissettiklerim, kariyerimde daha önce hiçbir yerde yaşamadığım kadar güçlü duygulardı" sözlerini sütunlarına aldı.

BAYERN'İ SİLDİ

Sane'nin en çarpıcı sözünün, "Dünyanın en iyi taraftarları burada. Taraftarlar Galatasaray'da futbolun ritmini belirliyor. Onların tutkusu, benim için futbolun ne olduğunu tekrar hatırlattı" olduğunu duyuran Alman yayın organı, "Bayern Münih taraftarları bu sözlerden dolayı hayal kırıklığına uğradı. Çünkü yıldız futbolcu, Galatasaray taraftarına yönelik övgüsünde eski kulübü Bayern'in atmosferine dair herhangi bir referans vermedi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Leroy Sane Bayern Münih'i İnstagram'da da takipten çıkardı.

ÇABUK ALIŞTI

Leroy Sane G.Saray'da taraftarla çabuk kaynaşırken Bayern'den hızla koptu. Alman yıldız Lazio maçında bayrak şovuyla taraftarları coşturmuştu.

 


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler