Leo Dubois, Fransa'ya geri dönebilir
Nantes; Türkiye'de Galatasaray, Başakşehir ve Eyüpspor formaları giyen eski futbolcusu Leo Dubois ile ilgileniyor.
Lyon'dan 2022 yazında Galatasaray'a transfer olan ve daha sonra Türkiye'de Başakşehir ve Eyüpspor formaları da giyen Leo Dubois, Fransa'ya geri dönebilir.
NANTES İLGİLENİYOR
Fransız basınında yer alan habere göre, Nantes, serbest statüde yer alan 30 yaşındaki futbolcu ile ilgileniyor.
Dubois'in; Avrupa deneyimi, savunma performansı ve Ligue 1'i tanıması nedeniyle Nantes'ın birçok kriterini karşıladığı kaydedildi.
TEKNİK DİREKTÖR TAMAM AMA...
Fransız futbolcunun, Nantes teknik direktörü Luis Castro için cazip bir seçenek olduğu ancak Fransız ekibinin başkanı Waldemar Kita'nın, Dubois'in 2018'deki (Lyon'a transfer oldu) bedelsiz ayrılığı nedeniyle 30 yaşındaki futbolcu konusunda kararının net olmadığı kaydedildi.
Dubois'in, Nantes'e transferinin bir ihtimal olduğu ancak şu anda durumun net olmadığı yazıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























