Leo Dubois: "Ayağım mı kırılmalıydı?"
Konyaspor'dan Ahmet Oğuz'un sert müdahalesi sonrası sakatlık yaşayan Leo Dubois, son durumunu paylaşırken, "Kırmızı kart çıkması için ayağımın kırılması mı gerekiyordu" sözleriyle isyan etti.
Fanatik
Fotoğraf : AA
Galatasaray'dan hakem Zorbay Küçük ve VAR ekibine karşı tepkiler devam ediyor.
Konyaspor deplasmanında Rashica'nın ilk dakikadaki pozisyonunda penaltı bekleyen Sarı-Kırmızılılar, Leo Dubois'in sakatlandığı müdahaleye kırmızı çıkmamasına da tepki gösteriyor. Fransız futbolcu, Ahmet Oğuz'un sert hareketiyle yerde kalırken, bacağının son durumunu paylaştı.
"AYAĞIMIN KIRILMASI MI GEREKİYORDU?"
Pozisyon sırasında acı içinde yerde kalan Dubois, "Kırmızı kart çıkması için ayağımın kırılması mı gerekiyordu" diye sorarak sitemini dile getirdi.

DURUMU HENÜZ NETLEŞMEDİ
Tedavisi süren tecrübeli futbolcunun bir sonraki lig mücadelesi olan Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı doktor tetkiklerinin ardından netleşecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Galatasaray'ı kızdıran gelişme: Rafael Leao

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!



























