Lemina, Galatasaray'dan haber bekliyor
Tatilini Bodrum'da geçiren Lemina, Galatasaray'da kalmak için sarı-kırmızılı yönetimden haber bekliyor.
                      Oynadığında takıma büyük katkı sağlayan, ancak sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla geçiren Lemina, İngiltere'ye dönmeyerek Bodrum'a geçti ve ailesiyle birlikte tatil yapıyor.
26 yaşındaki futbolcunun bir yandan da Galatasaray'dan haber beklediği ve burada kalmayı çok istediği öğrenildi.
Menaceri aracılığıyla yönetime haber gönderen Lemina'nın durumu değerlendiriliyor. Ancak istikrar problemi nedeniyle Florya'da artık Lemina'nın transferine çok sıcak bakılmıyor.
SERI'DE SON KARAR TERİM'İN
Sarı-Kırmızılılar'ın yeniden kiralama konusunda anlaştığı Jean Michael Seri, Fulham'la Galatasaray'ın anlaşmasını bekliyor.
Ancak Fatih Terim'in, farklı bir ön libero bulmaları halinde Seri'den vazgeçebileceği ve orta alanda farklı bir kurgu oluşturabileceği belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

 

























                        
                        
                        
                        