Lecce, Burak Yılmaz'dan vazgeçip Mitroglou'na yöneldi!
Uzun bir süre Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'a kanca takan Lecce, transferi gerçekleştiremeyince şimdi de Galatasaray'ın Yunan forveti Kostas Mitroglou'na yöneldi.
İtalya Serie A'nın yeni takımlarından Lecce, forvetini Türkiye'den getirmeye kararlı! Beşiktaş'tan Burak Yılmaz ile uzun bir süre ilgilenen Lecce, transferin gerçekleşmemesinin ardından rotayı Galatasaray'dan Kostas Mitroglou'na çevirdi.
İtalyan basınınında çıkan habere göre Lecce, 2020 yılına kadar Galatasaray'da kiralık sözleşmesi bulunan Mitroglou'nu kadrosuna katmak istese de Yunan forvetin bu sezon sarı kırmızılı takımdan kazanacağı 2.6 milyon euro maaşı ödemeye sıcak bakmıyor.
MAAŞIN HEPSİNİ ÖDEMEK İSTEMİYORLAR
Lecce'nin Mitroglou'nun maaşının bir bölümünü ödemeyi teklif edeceği ve kalan maaşın Galatasaray tarafından ödenmesini isteyeceği belirtildi.
Öte yandan 31 yaşındaki futbolcu ile Lecce'nin dışında Nantes, Leganes ve Olympiakos takımlarının da ilgisi devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!
























