Lazio'nun Burak'ı alamamasının nedeni...
İtalyan medyası, Lazio'nun Burak Yılmaz transferini gerçekleştirememesi ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı...
İtalya'nın Lazio takımıyla transferi için görüşmelerde bulunulan Galatasaraylı Burak Yılmaz, takımında kaldı.
İtalyan basınına akşam saatlerinde yansıyan haberlerde, Lazio'nun, Burak Yılmaz için ayırdığı Avrupa Birliği (AB) dışından oyuncu kontenjanını Kolombiyalı Brayan Perea'dan yana kullandığı ve böylece Burak'tan vazgeçildiği ifade edildi.
Lazio'ya yakın haber sitelerinden "lazionews.eu", transferin gerçekleşmemesindeki nedenlerden birinin Burak'ın menajeri Ali Egesel'in İtalyan ekibinden bu transfer için 2 milyon avro komisyon istemesi olduğunu yazdı.
Mavi-beyazlı kulübün transferde öncelik verdiği ve son bir haftada temaslarını sıklaştırdığı Burak Yılmaz için boş tuttuğu AB dışından oyuncu oynatabilme pozisyonunu Kolombiya'nın Deportivo Cali takımında top koşturan Brayan Perea ile doldurduğu kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam



























