Latovlevici'nin fedakarlığı takdir topladı
Galatasaray'a transfer olduğundan beri maske ile oynayan Latovlevici artık maske takmayacak

Galatasaray'a transfer olduğundan beri maske ile oynayan Latovlevici artık maskeden kurtuldu.
Rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanarak liderliğini sağlamlaştıran Galatasaray'da, yeni transfer Latovlevici'nin yaptığı büyük fedakarlık da takdir topladı.
Eski takımı Karabükspor'a karşı 68'de Martin Linnes'in yerin oyuna giren başarılı oyuncu, bir süre sonra kenara gelerek maskeyi çıkardı ve yedek kulübesine attı.
Galatasaray'a transfer olmadan önceki takımı Karabükspor'un yaz kampında yüzüne aldığı tekme sonrası elmacık kemiği kırılan ve damak ile çenesinde tahribat oluşan Latovlevici, sarı-kırmızılı forma ile oynadığı maçlarda maske takmıştı.
Başarılı oyuncunun yüzündeki kırıkların iyileştiği ve milli takım arasından sonra oynanacak maçlardan itibaren artık maske takmayacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
