Lassana Diarra bu kez davacı oldu!
Geçen yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından dönen Lassana Diarra, yine FIFA ve transfer konusuyla gündeme geldi.

Marsilya'nın Fransız oyuncusu Lassana Diarra yine FIFA ve transfer konusuyla gündeme geldi. Geçen yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından dönen Lassana Diarra, FIFA ve Belçika Futbol Federasyonu'ndan 6 milyon euro talep etti.
Lokomotiv Moskova ile 4 yıllık sözleşmesini tek taraflı feshedip bir yıl sonra Marsilya'ya imza attığı için 10 milyon euro cezaya çarptırılan Diarra bu kez davacı olarak FIFA ve Belçika Futbol Federasyonu'nu karşısına aldı.
Lokomotiv Moskova'dan 2014 yazında ayrılan Diarra, bir yıllık serbest oyuncuyken 2015 ara transfer döneminde Belçika ekibi Charleroi ile görüşmüştü. Belçika'daki transfer kuralları sebebiyle transferi gerçekleşmeyen Lassana Diarra, bu sebeple FIFA'dan ve Belçika Futbol Federasyonu'ndan 6 milyon euro talep etti.
Konuyla ilgili konuşan Diarra; "Charleroi'ye playoff'larda yardımcı olabilirdim ama bunun önüne geçildi. Benim oynamamda bir sorun yoktu ama engellendi." sözlerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!

Villarreal, Alberto Moleiro'yu transfer etti!

Premier Lig devleri Malick Fofana'nın peşinde!

Kenan Yıldız, yeni transfer değeriyle Türk futbol tarihine geçti!

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!
