La Liga derbiyle döndü, Fernando gol attı
3 aylık aranın ardından tekrar başlayan La Liga'da Sevilla, Endülüs derbisinde Betis'i 2-0 mağlup etti.
Aranın ardından tekrar başlayan La Liga'da 28. hafta mücadelesinde Sevilla evinde Real Betis ile karşı karşıya geldi. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanan Endülüs derbisini Sevilla 2-0 kazandı ve iyi bir başlangıç yaptı.
Sevilla'ya galibiyeti getiren goller, 56. dakikada penaltıdan Ocampos ile birlikte 62. dakikada Galatasaray'ın eski oyuncusu Fernando'dan geldi. Fernando, Sevilla'daki 29 maçta 3 gol ve 2 asistlik performansa ulaştı. Lucas Ocampos, Sevilla'da 2011'de Alvaro Negredo'dan sonra üst üste 5 La Liga maçında gol atan ilk oyuncu oldu.
Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Sevilla, 50 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini korumayı garantiledi. Avrupa Kupaları yarışında darbe alan Betis ise 33 puanda kaldı.
La Liga'nın 29. haftasında Sevilla deplasmanda Levante ile karşılaşacakken, Betis ise Granada'yı konuk edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!























