"Kuyruk acısı olan söyler"
Galatasaray efsane başkanlarından Alp Yalman önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yalman'ın sözleri...
Bugün
Bugün Gazetesi'nin haberine göre; 90'lı yıllarda Sarı-Kırmızılı kulübün başkanlığını yapan ve 2 şampiyonluk sevinci yaşayan Yalman, "Bu sözleri sadece kuyruk acıları olan söyler. Sürekli olarak Galatasaray'ın, Ankaragücü'nü 8-0 yendiğini söyleyenler, Beşiktaş'ın o sezon Ankaragücü'ne kaç fark attığına baksınlar. Anlamsız laflarla kimse kimseyi suçlamaya kalkmasın" diyerek Beşiktaş'ın aynı sezon Ankaragücü'nü deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmaya göndermede bulundu.
Kolot yaşlanmış!
Alp Yalman, Celal Kolot'un ne söylediğini bilmediğini de ifade ederek, "Gençlik yıllarında şampiyonluklarının çalındığını söylediğine göre kendisi herhalde bayağı yaşlanmış! Ne yakın zamanda ne de geçmişte; Galatasaray'ın hiçbir döneminde şikeyle ilgili en ufak bir şey yoktur" diyerek sözlerini tamamladı.
KALECİ HAYRETTİN "ONLAR YAPTI" DEMİŞTİ
Beşiktaş camiasının yıllarca şike yapıldığını iddia ettiği 1992- 93 sezonunda oynanan 8-0'lık Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili, o dönem Sarı-Kırmızılı takımın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş bir süre önce açıklamalar yapmıştı.
Maçta şaibe olduğunu ancak bunu kendilerinin değil, rakiplerinin yaptığını belirten Demirbaş, "Kesinlikle Galatasaray şike yapmadı. Tam aksine Ankaragücü'ne teşvik primi gitmişti. O dönemki Ankaragücü menajeri ceza sahasındaki bir pozisyonda 'Penaltı' diyerek sahaya atlamıştı.Kendisine 'Ne bu heyecan' diye sorduğumda bana 'Maçı kazanırsak 1 yıllık prim cebe koyacağız' demişti. Fakat biz Real Madrid gibi oynayıp fark attık" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması


























