Kupa ondan sorulur!..
Teknik Direktörümüz Roberto Mancini, görev aldığı tüm takımlarda ulusal kupa kazanmış oldu.
Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini daha önce 4 farkşı takımda görev aldı.
Fiorentina, Lazio, Inter ve Manchester City takımlarını çalıştıran Mancini bu takımların hepsinde ulusal kupa şampiyonluğu yaşadı. 2000-01 sezonunda Fatih Terim’in yerine görevi devralan Mancini, İtalya kupasında finalinde Parma’yı 1-0 ve 1-1 ile geçip kupayı kazanmıştı.
Mancini 2003-04 sezonunda ise bu kez Lazio ile finalde Juventus’u 2-0 ve 2-2 ile geçip İtalya kupasını almıştı. Roberto Mancini 4 sezon görev aldığı Inter takımında da 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında İtalya kupasını kazanmıştı.
Mancini, Manchester City takımıyla ile de 2010-11 sezonunda FA Cup’ı kazanmıştı. Roberto Mancini bu sezonda Galatasaray ile Ziraat Türkiye kupasında şampiyon olmayı başardı.
7 YIL SONRA YABANCI HOCA
Ziraat Türkiye kupasında Eskişehirspor’u 1-0 yenen Galatasaray şampiyon oldu. Böylece 7 sezonda sonra Ziraat Türkiye Kupasını yabancı teknik adam kazanmış oldu. En son 2006-07 sezonunda Jean Tigana Beşiktaş ile kupayı kazanmıştı. Tigana’nın ardından sırasıyla Tolunay Kafkas, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Tayfur Havutçu, Aykut Kocaman (2 kez) kupayı kazanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!





















