'Kral'ın yerine kendini koydu
Kariyerinin son 4 yılını kiralık olarak geçiren ve şu anda da Balıkesirspor'da kiralık oynayan Sercan Yıldırım, Lig TV'ye açıklamalar yaptı. Kendisini en iyi 11'de gösterdi.
Kariyerinin son 4 yılını kiralık olarak geçiren ve şu anda da Balıkesirspor'da kiralık oynayan Sercan Yıldırım, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.
Yıldırım, "Kendimi Bursaspor'da parladığım dönemden bile güçlü hissediyorum. Oyunum insanlara zevk veriyor. Çok daha güçlüyüm." dedi. Ligin ilk yarısının en iyisinin Volkan Şen olduğunu dile getiren 24 yaşındaki futbolcu, "Volkan Şen milli takıma da yükseldi. İnşallah ben de seçileceğim. Herkes Sercan'ı görecek." ifadelerini kullandı.
Kendisini sezonun 11'inde gösterdi
Bu sezon Balıkesirspor formasıyla 15 resmi karşılaşmaya çıkan Sercan Yıldırım, 5 gol attı 5 de asist yaptı. Yıldırım, Volkan Şen ile birlikte kendisini sezonun 11'inde gösterdi. Sercan Yıldırım'ın 11'inde şu isimler yer alıyor:
Muslera, Şener, Semih Kaya, Serdar Aziz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Josue, Sercan Yıldırım, Demba Ba.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























