Kral'a özel terapi! Görüşme odasına...
Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da futbolcuların performansı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu mutlu etti.
Milliyet
Kupa başarısının ardından ara vermeden ligdeki Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da futbolcuların performansı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu mutlu etti. Öğrencilerini kutlayan Hamzaoğlu’nun özellikle Burak’ın golle dönmesine sevindiği belirtildi.
Golcüsüyle özel bir toplantı yapan Hamza hocanın, “Şampiyon olacaksak bu, senin de vereceğin katkıyla olacak. Bu yüzden formda dönmen bizim için çok önemliydi” dediği belirtildi. Burak’ın ise hocasına teşekkür ederek, “Çaykur Rizespor maçında oynamak için ısrar etmem hataydı. Bu yüzden haksız şekilde siz eleştirildiniz” dediği öğrenildi.
Bu arada teknik kadroyu sevindiren bir diğer gelişme de Hamit Altıntop’un sahalara dönmesi oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!
























