Kral ve Tafi Çizme'ye konuştu
Galatasaray'ın efsane ismi Hakan Şükür ve kaleci antrenörü Taffarel, Juventus karşılaşması öncesinde Tuttosport'a konuştu.
Webaslan Dış Haberler
Futbolculuk kariyerinde Inter ve Parma forması ile İtalya'da da oynayan Hakan Şükür ve Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, Çizme basınına verdikleri bu röportajda sarı-kırmızılı takımın TT Arena'da Juventus ile oynayacağı karşılaşmadaki şansını değerlendirdi.
Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın turu geçeceğini söylerken, ''Bunu başarabiliriz. Galatasaray'a güveniyorum, çok iyi bir hocası ve çok iyi oyuncuları var. İşlerini yapacaklardır. Taraftarın takıma destek verdiği çok sıcak bir atmosfer olacak. Büyük bir gözdağı olacak Juventus için. Geçen seneki Real Madrid maçında yaşanan inanılmaz şeylerin tekrarlanacağı bir gece... Güzel bir oyun bizi bekliyor ve sonunda umarım Galatasaray galip gelir'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel de karşılaşmanın kendileri için çok büyük önem taşıdığını belirtirken, ''Mancini ile bir değişim başladı. Galatasaray için bu kupada kalmak çok çok önemli. Juventus maçı bizim için bir var olma maçı olacak. İki takımın da şansı yüzde 50. Maç boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Drogba'nın ilk maçtaki golü bunun bir örneği'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi























