'Kral' neden atamıyor?
Galatasaray'da son dönemde mutlak pozisyonları gole çevirememesi ile eleştirilen Burak Yılmaz'ın düşük performansının arkasında bir gerçek olduğu ortaya çıktı.
Fanatik
Ancak yıldız futbolcudaki bu düşüşte, yaşadığı sakatlığın etkisinin büyük rol oynadığı öğrenildi. Burak’ta bir yırtık tespit edildiği, ancak üst üste gelen zorlu maçlar nedeniyle risk alınarak iğne tedavisi yapıldığı bildirildi.
2 haftadır sahaya iğneyle çıkan Burak, uyuşturucunun etkisiyle bir anda darmadağın hale geldi. Özgüven kaybı yaşayan, ancak fedakârlık yaparak forma giymeye devam eden tecrübeli futbolcu, gol kaçırdıkça psikolojik anlamda da sıkıntıya uğradı. Şimdi milli takım kampında bulunan Burak Yılmaz’ın, Estonya karşısında da iğneyle sahaya çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede






















