Kral, gözyaşlarını tutamadı
Uzun sürmesi beklenen sakatlığından 1 haftada kurtulan ve Rizespor karşısında sahaya çıkan Burak Yılmaz büyük şanssızlık yaşadı.
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Antalya kampında yaşadığı sakatlığı mucizevi bir şekilde 1 haftada atlatıp, Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik kadrosunda kendisine yer bulmuştu. 78. dakikada oyuna giren golcü oyuncu, yalnızca 3 dakika sahada kalabildi ve sakatlığı nüksettiği gerekçesiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Yaşadığı bu durum sonrasında büyük üzüntü yaşayan Burak, oyundan çıkarken gözyaşlarına hakim olamadı. Tecrübeli futbolcuyu takım arkadaşları, sağlık heyeti ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu teselli etmeye çalıştı. Burak direkt soyunma odasına gitti.
Hamzaoğlu 'Mecbur kalmadıkça' demişti!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç öncesinde yaptığı açıklamada mecbur kalmadıkça Burak'ı kullanmayacağını söylemiş, "Sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede hem Koray Günter'i, hem de Burak Yılmaz'ı hazır hale getirdiler. Çok mecbur kalmadığımız sürece Burak'ı riske etmeyeceğiz. Kullanmamız gerekirse kendisine de sorduk zaten kendisi de istiyor" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

























