Kötü haber, Gomis 5 hafta yalnız!
Süper Lig'de 5-0'lık Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok 1 aydan fazla süre sahalardan uzak kalacak. Aslan'ın elinde tek forvet Bafetimbi Gomis kaldı... Eren'in yokluğunda yedek forvet olarak Sinan Gümüş'ün ismi ön plana çıkıyor.
Webaslan.com
Younes Belhanda'nın darbesi ile sakatlanan Eren Derdiyok'un, çekilen MR sonrasında sol ayak kapsülünde yırtık ve ayak kemiklerinde kontüzyon (ezilme) tespit edilmişti.
Galatasaray Sağlık Kurulu, Eren Derdiyok’un tedavisine hemen başlarken golcü oyuncunun 5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Eren Derdiyok'un, 5 hafta sonra takıma katılması beklenirken yine Belhanda'nın sakatladığı ve sol gözünde konjonktiva yırtığı tespit edilen Donk'un ise ne zaman takıma katılıp forma giyecek düzeye geleceği ise Pazartesi günü gireceği testin ardından kesinleşecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

3-0'dan 3- 3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!

Milan'dan büyük forvet operasyonu!

Juventus'ta Luciano Spalletti kararı!

Galatasaray'ın gündemindeki Koopmeiners için veda kararı!

Juventus'ta Michele Di Gregorio ile veda kararı!



























