Kotarski'nin menajerinden Galatasaray itirafı!
Yunan ekibi PAOK'un kalesini koruyan Dominik Kotarski'nin temsilcisi Federico Pastorello, Galatasaray'ın Hırvat kaleciyle ilgilendiğini açıkladı.
Radyospor

Fotoğraf : Imago
Galatasaray, Fernando Muslera'nın ayrılığından sonra, kaleyi uzun süre istikrarlı biçimde koruyacak kaleci arayışını sürdürüyor.
HABERLERİ DOĞRULADI
Bu çerçevede Yunanistan'da Selanik takımı PAOK'un Hırvat kalecisi Dominik Kotarski'nin gündeme geldiğinden bahsedildi. Hırvat Milli takımının kalesini koruyan 25 yaşındaki file bekçisinin temsilcisi Federico Pastorello gelişmeyi doğruladı.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorusunu yanıtlayan İtalyan menajer, "Galatasaray, Kotarski ile ilgileniyor. Ancak birinci seçenek olarak değil" dedi.
PAOK, İngiltere ve Almanya'dan talipleri olan Kotarski'yi satacağı için Gürcü kaleci Luka Gugeshashvili'yi transfer etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
