Kostas Mitroglou'nu menajerinden transfer açıklaması
Galatasaray'ın bir buçuk yıllığına Fransa'nın Olympik Marsilya takımından kiraladığı Yunan golcü Kostas Mitroglou'nun menajeri Panos Galariotis konuştu
Galatasaray'ın bir buçuk yıllığına Fransa'nın Olympik Marsilya takımından kiraladığı Yunan golcü Kostas Mitroglou'nun menajeri Panos Galariotis önemli açıklamalar yaptı.
Radyospor'a konuşan Galariotis, "Kostas'ın sezon sonunda Olympiakos'a gideceği yönündeki iddialar, Türk basınından kaynaklanıyor. Ancak gerçek şu ki Kostas bunların hiçbirini düşünmüyor. Sadece 22. şampiyonluğa kanalize oldu. Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunu kazanması için elinden geleni yapmak istiyor ve tek düşüncesi bu. Kupa ve şampiyonluk Kostas'la ilgili tek gerçek bu..." dedi.
Panos Galariotis, "Mitroglou kesin olarak gelecek sezon da Galatasaray'da devam edecek mi?" şeklindeki soruya, "Bir buçuk yıllık sözleşmesi var" diye yanıt verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano























