Koronavirüs testi pozitif çıktı!
Galatasaray kulübü performans ekibinde koronavirüs taşıyan bir kişiye rastlandığını açıkladı. Galatasaray antrenmanlarının 6 gün iptal edildiği duyuruldu.
Anadolu Ajansı

Galatasaray Futbol A Takımı performans ekibinde görevli bir yardımcı personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik direktör Fatih Terim, teknik ekip ile performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki tüm çalışanlara sponsor hastaneleri Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla Kovid-19 PCR testi yapıldı.
Testin sonucunda performans ekibindeki bir yardımcı personelde koronavirüs tespit edildi.
Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulunun pozitif vaka tespiti sonrası izolasyon, tedavi ve takip protokolleri devreye sokularak takımın antrenmanları 6 gün süreyle durduruldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jakirovicli Hull City'den sessiz başlangıç!

Milan, Berkay Karaca'yı kadrosuna katıyor

Real Madrid'in yıldızlarından Suudi Arabistan'a ret!

Pep Guardiola'dan ayrılık mesajı

John Stones'tan transfer iddialarına yanıt!

Vitinha: "Ballon d'Or'u Dembele hakediyor!"

Manchester United'dan 85 milyon euro'luk transfer!

Köln, Cenk Özkacar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Real Madrid, Gonzalo Garcia'nın sözleşmesini uzattı

Real Madrid'in yeni dokuz numarası: Endrick!
