Kopenhag'taki kritik isimleri belirledi!
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag karşısına hücumcu bir kadroyla çıkmaya karar verirken, İtalyan hocanın en kritik isimleri Bruma ve Burak olacak.
WEBASLAN - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile bu sezonun en kritik maçına çıkacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini kafasındaki kadroyu da oluşturdu.
Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde farklı kadrolar deneyen tecrübeli çalıştırıcının, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı oynanan maçtakine benzer bir şekilde takımını sahaya süreceği öğrenildi.
TIKLA, KOPENHAG KADROSUNU SEN SEÇ! BRUMA MI BURAK MI?
İtalya'da oynanan maçta Drogba ileride tek forvet şeklinde sahada yer almış, kanatlarda ise Bruma ve Riera forma giymişti. Roberto Mancini'nin bu kez daha hücumcu bir yapıda sahaya çıkacağı ve kanatlarda Bruma ve Burak Yılmaz ikilisini görevlendirerek, bu oyuncuların hücumda rakip kaleye yakın oynamalarıyla birlikte bir anlamdan 4-3-3 sistemi ile sahada olması bekleniyor.
Performansıyla son maçlarda beğeni toplayan Chedjou'nun yanında ise Juventus maçında da 11'de sahaya çıkan ancak sonrasında sakatlanarak kenara gelen Semih Kaya'ya şans vermesi bekleniyor.
TIKLA, KOPENHAG KADROSUNU SEN SEÇ !
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!
























