Konyasporlular en çok ilgiyi Galatasaray'a gösterdi
Konyasporlu taraftarlar, ligin kalan bölümünde en yüksek ilgiyi Galatasaray maçına gösterdi.
İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 maça çıkarken, 34 puan topladı.
Anadolu'da Bugün gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ikinci sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, başarılı bir sezon geçirmesine karşın istediği tribün desteğini alamadı. Anadolu Kartalı'nın 15 iç saha maçını Passolig verilerine göre 114 bin 890 biletli taraftar izledi. Temsilcimiz, maç başına 7 bin 659 kişiye oynadı.
Konyaspor'da en çok ilgi Galatasaray maçına gösterildi. 5 Mart'ta oynanan ve 2-0 kazanılan karşılaşmayı 23 bin 483 biletli taraftar izledi. Adana Demirspor maçını 12 bin 670, Fenerbahçe maçını ise 10 bin 846 biletli taraftar yerinde takip etti.
Henüz 50 kapasite ile oynanan ve aşı şartının da olduğu ikinci haftadaki Başakşehir maçı en az ilginin olduğu maç olarak kayıtlara geçti. 22 Ağustos'ta oynanan karşılaşmada bin 548 taraftar yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor



























