Konyasporlu Milosevic: "Galatasaray beni istemişti"
Konyaspor'un orta saha yıldızı Deni Milosevic, Belçika basınına açıklamalarda bulundu. Milosevic, 3 yıl önce Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Konyaspor'da orta saha orta saha oyuncusu Deni Milosevic, Belçika basınına açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'da forma giymekten ötürü mutlu olduğunu dile getiren 21 yaşındaki futbolcu, "Buraya gelerek doğru bir tercih yaptım. Maçlarımızı 40.000 kişilik statta oynuyoruz. Konyaspor, çok profesyonel bir kulüp ve buraya transfer olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
"GALATASARAY BENİ İSTEMİŞTİ"
Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Deni Milosevic, "Belçika'dan da bana teklifler vardı ancak istemedim. Yeni bir deneyim istiyordum. Hatta Galatasaray benimle 3 yıl önce ilgilenmişti ancak ben tereddütle karşılamıştım" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!






















