Kombineleri yok! Yeni bir tartışma..
Başkanımız Aysal'la birlikte Necati Demirkol, Şükrü Ergün, Adnan Nas ve Aka Gündüz Özdemir, Arena'da loca sahibi. Diğer idarecilerin kombinesi bile yok.
Galatasaray yönetimine camia içinden ciddi eleştiriler yükseliyor...
Eleştirilerin başında bazı yöneticilerin, takıma sahip çıkmaması ve fedakarlık yapmamaları geliyor. Deplasmana gitmeyen bu idarecilerin Arena'da bir localarının dahi olmaması göze batıyor. Eski başkanlar Adnan Polat, Mehmet Cansun ve Faruk Süren; eski yöneticiler Ali Dürüst, Ergun Gürsoy, Haldun Üstünel, Yiğit Şardan, Mehmet Helvacı ve Mete Başol'un Arena'da locaları var. Abdurrahim Albayrak da kiraladığı 6 VIP koltuk ile dikkat çekiyor.
Ünal Aysal'ın yönetimindeki çoğu yönetici ise protokolde oturuyor. Aysal'ın 15 kişilik ekibinde kendisi ile birlikte Necati Demirkol, Şükrü Ergün, Adnan Nas ve Aka Gündüz Özdemir loca sahibi. Diğer isimlerin kombine kartlarının bile olmaması dikkat çeken bir ayrıntı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























