Kombineler patladı! İşte son durum...
Sarı-Kırmızılılar’ın hem kurduğu kadro hem de ilk haftada ortaya koyduğu futbol, taraftarın ilgisini artırdı. Şu ana kadar satılan kombineler 33 bine ulaştı. Gelecek hafta Sivas’la oynanacak maçta tribünlerde 45 bin seyircinin olması bekleniyor.

Galatasaray’ın bu sezon önemli oyuncuları kadrosuna katması ve şampiyonluktan başka bir düşüncesinin olmaması, taraftarın takıma olan desteğini daha da artırmasını sağladı.
Fernando, Maicon, Gomis, Belhanda ve Mariano gibi önemli isimleri transfer eden Sarı-Kırmızılılar, kombinelere adeta hücum etti. Ligin ilk haftasında teknik direktör İgor Tudor’un öğrencileri, Kayserispor’u konuk etmişti.
Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede hem ortaya konan harika futbol hem de alınan farklı galibiyeti tribünden yaklaşık 32 bin kişi takip etmişti. Maça gelen seyircinin 22 bini, kombinesi olanlardı.
Son 1 haftada sezonluk biletlerde büyük bir artışın yaşandığı ve rakamın dün itibariyle 33 bine ulaştığı öğrenildi.
Büyük güç katacak
Gelecek hafta sonu içeride oynanacak olan Sivasspor mücadelesine kadar bu sayının, 35 bini geçmesi bekleniyor.
Sivas karşılaşması öncesi satışa sunulacak biletlerin de satılmasıyla birlikte beklenen taraftar sayısının 45 bin civarında olacağı tahmin ediliyor. Yaratılacak coşkulu atmosferin ise şampiyonluk yolunda takıma büyük güç katacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Guardiola'dan İlkay Gündoğan için açıklama!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Inter başkanından Hakan Çalhanoğlu için transfer açıklaması!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!
