Kolombiya'dan Radamel Falcao değerlendirmesi!
Kolombiya basını, Radamel Falcao'nun Galatasaray - Fenerbahçe maçındaki performansını değerlendirdi.
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçı, Kolombiya'da da büyük bir heyecanla takip edildi. Kolombiya basını, maçı yakın takip ederken karşılaşmanın ardından Radamel Falcao değerlendirmesinde bulundular.
Kolombiya'nın El Espectador gazetesi, Radamel Falcao'ya çok az top geldiğini ve golcü futbolcunun Fenerbahçe savunması arasında kaybolduğunu belirtti.
''FALCAO İLE TOPU BULUŞTURAMADILAR''
Kolombiya gazetesi, Falcao hakkında ''Aralara koşmaya, kendisine alan bulmaya çalıştı ama her zaman yanında iki tane Fenerbahçeli savunmacı vardı. Onu rahat ettirmediler. Galatasaray, topu doğru yerde Falcao ile buluşturamadı. Bu da Kolombiyalı için ölümcül oldu. Çünkü Falcao, kariyeri boyunca doğru yerde topla buluşmuştu. Galatasaray topa sahipti ancak tehlike yaratacak bir hamlede bulunamadı. Etkili bir top geldi, onu da ağlarla buluşturdu. Ancak o gol de ofsayt nedeniyle iptal edildi.'' sözlerini kullandı.
''TÜRK KLASİĞİNİ YAŞAMIŞ OLDU''
Falcao'nun 92 dakika sahada kaldığını belirten El Espectador, ''Radamel, Türk klasiğini yaşamış oldu. Bu derbilerde iyi oynamak çok zordur. Çünkü takımlar ilk olarak kaybetmemeyi düşünüyor.'' yorumlarında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























