Kolarov yedekte bekletiliyor
Galatasaray'da sol bek adaylarından bir diğeri de Manchester City forması giyen Kolarov. Carlinhos'ta sonuç alınamaması halinde kadroya Bulgar oyuncu katılacak.
Takvim
Ada kulübünün yetkilileriyle temasa geçti. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Kolarov için yapılan ilk görüşmelerde bonservis bedeli için 10 milyon Euro cevabını aldıkları öğrenildi. Yönetimin, bu transferi en fazla 7 milyon Euro'ya bitirmek istedikleri ve 10 milyon Euro'ya karşılık ilk etapta 6 milyon Euro önerdikleri öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, pazarlık sürecinde 7 milyon Euro'nun üzerine çıkmamayı planlıyor.
Kolarov'la anlaşmanın yollarını arayan yönetim, bir yandan da Carlinhos için gelecek son cevabı bekliyor. Brezilyalı oyuncu için kulübü Fluminense olumlu yanıt verirse Kolarov askıya alınacak ve Carlinhos'un transferi bitirilmeye çalışılacak. Yine de Carlinhos'a bağlı kalmak istemeyen Sarı- Kırmızılı yönetim, Kolarov'un işini hemen bitirmek istiyor. G.Saray'ın önümüzdeki günlerde Ada'ya çıkarma yapabileceği de öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı

Fulham'da Raul Jimenez'e veda karar

İşte Jose Mourinho'nun transfer planları

Real Madrid, Bernardo Silva için devrede!

Divock Origi'dan futbola veda kararı




























