"Kocaman cevabı kendisi versin"
Şampiyonluk yolunda 7 puan geride kalınca saçma açıklamalar yapan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a yöneticilerden Refik Arkan cevap verdi.
Bugün
"GALATASARAY'IN TAVRI HEP BÖYLEDİR"
Aykut Kocaman'ın bu sözlerini Sarı-Kırmızılı cepheden yönetici Refik Arkan yorumladı. Kocaman'ın ifadelerinin kendilerini ilgilendirmediğini belirten Arkan, "Söylediklerinin cevabını yine kendisi verecek. O açıklamayı kendisi yapacak. Bizimle bir alakası yok. Galatasaray kulübünün tavrı her zaman böyledir. Biz bu tür polemiklere asla girmeyeceğiz. Üstelik bu işler için çok erken. Biraz sabır lazım. Her şey yerini bulacak" ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYONLUK ASIL HEDEF DEĞİL"
Kendileri için Türkiye'deki şamphiyonlukların asıl hedef olmadığını da dile getiren Arkan, "Bunu çeşitli kereler de söyledik. Bizim asıl hedefimiz Türkiye'deki şampiyonluklar değil. Türkiye'de başarılar Avrupa'da oynamamız için bir vize, vesile. Burada başarılı olmadan Avrupa'da oynayamıyorsunuz. Biz Avrupa'da olmak istiyoruz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!


























