Klopp'un Marko Grujic ve Galatasaray kararı belli oldu!
Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Marko Grujic için transfer kararını verdi.
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp, 21 yaşındaki orta saha Marko Grujic için son kararını verdi. Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Grujic, sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanacak.
Genç futbolcu hakkında konuşan Klopp, ''Bu çocuğu çok seviyorum. İlerleyişi çok iyi ancak daha fazla oynaması lazım. Kadroda yer bulamıyor ve bu, onun için iyi değil. Grujic'i kiralamayı düşünüyoruz. Ona güveniyoruz ve geleceğinin Liverpool'da olacağını biliyoruz'' sözlerini kullandı.
Alman teknik adamın, Marko Grujic'i isteyen Premier Lig takımları Huddersfield Town ve West Ham yerine genç futbolcuyu daha çok oynayabileceği Championship ekiplerine kiralamak istediği belirtildi.
YURT DIŞINA SICAK BAKMIYORLAR
Galatasaray'ın da adaylar arasında olduğu ancak Liverpool'un 21 yaşındaki futbolcuyu yurt dışına göndermek istemediği ve kariyerini İngiltere'de sürdürmesini istediği kaydedildi.
2016 yılında Red Star Belgrade takımından 6 milyon Euro'ya transfer edilen Marko Grujic için ''Sırp Gerrard'' yorumu yapılıyordu. Orta sahanın merkezinde forma giyen genç futbolcu, bu sezon sadece 6 maçta Liverpool forması giyebildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























