Kıran kırana pazarlık başladı!
Ara transfer dönemi boyunca bir forvet arayan Galatasaray'da son adres belli...
Sabah
Kastamonuspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Mustafa Denizli, alınmasını en çok istediği isim olan Martin Benitez defterini mali şartlardan dolayı kapattıklarını söylemiş ve "Hala iki genç oyuncu için girişimlerimiz var" demişti.
Tecrübeli teknik adamın işaret ettiği isimlerden birinin 19 yaşındaki Polonyalı kanat oyuncusu Bartosz Kapustka olduğu öğrenildi. Kulübü Cracovia Krakow geleceğin yıldızı olarak gösterilen Kapustka için Galatasaray'dan 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp ise bu rakamı aşağıya çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.
Polonya basınından gelen haberlere göre; Cimbom, 19 yaşındaki genç oyuncuyla anlaştı ve kulübünü ikna etmek için çaba harcıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano
























